Toate produsele vandute pe siteul nostru beneficiaza de garantie 60 de zile.

Aveti intotdeauna dreptul de a returna produsul comandat in termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrarii, fara sa fie necesara justificarea deciziei dumneavoastra, si 60 zile calendaristice de la momentul livrarii in caz ca produsul primit este eligibil pentru a se incadra in garantia oferita de noi.

Daca produsul dvs. se deterioreaza, se estompeaza sau se rupe in timpul uzurii normale, garantia va da dreptul la o inlocuire unica a piesei gratuit. Daca, din orice motiv, nu mai detinem produsul, vi se permite sa va schimbati produsul dvs cu un alt produs de valoare egala sau mai mica(in acest caz,diferenta de bani o veti primi sub forma unui voucher).

Va rugam sa protejati bijuteriile de clor,expunerea directa la parfum sau alte substante chimice pentru a putea beneficia de garantie.

Produsele care prezinta urme de soc mecanic,urme fizice precum indoit,zgariat,etc sau se dovedesc ca au avut contact cu agenti chimici care le-ar putea altera starea in mod direct,nu beneficiaza de garantie.

 

Protectia bijuteriei pentru o stralucire indelungata si o folosire cat mai lunga

Bijuteriile trebuie pastrate intotdeauna uscate. Daca bijuteriile dvs. nu sunt utilizate frecvent, pastrati-le depozitate in cutia furnizata de noi. Evitati depozitarea bijuteriilor cu produse din cauciuc. Indepartati-va intotdeauna bijuteriile cand aplicati parfumuri sau alte produse chimice.

Clorul,in special la temperaturi ridicate, va poate deteriora sau decolora permanent bijuteriile. Curatati usor bijuteriile cu o carpa moale de lustruit. Aveti grija sa nu supra-lustruiti bijuteriile, deoarece poate deteriora finisajul.In cele mai multe cazuri,este suficient sa utilizati doar o carpa neabraziva pentru curatare.

 

Pentru mai multe informatii,accesati sectiunea Retur Produse .